* Bestie! *

Thursday, 2 June 2011

* MoVie *

Setiap cuti sekolah mesti ada movie baru keluar dekat panggung wayang ! 
First filem pertama *KARAK *




Filem kedua yang akan keluar *9 JUNE 2011 * nie movie *KL GENGSTER *
Mesti mendapat kutipan yang tinggi nie..huhu :)
         GUD LUCK SHAMSUL YUSOF AND THE CREW :D


                  SELAMAT MENONTON MOVIE NIE 9 JUNE 

* HUH ! BOSAN *

Hmm..cuti sekola dah datang tapi  tak ada plan langsung nak buat ape kat rumah..
Huh ! bosan dan bosan duduk dekat rumah..
Nak pergi jalan-jalan ayah kerje pulak..adoyaii !!
Nak bace buku ape lagi *MALAS* HAHA..
Tulis blog la nampak nye aku nie bila bosan..haishh !!
Hmm...da tak ada idea suda nak tulis ape..hehe..
Nie je kot yang aku dapat share dengan korang.. :D
                         SELAMAT CUTI SEKOLA PADA MEREKA YANG SEKOLA
                                     SENYUM SOKMO :)

* LikE liKe LiKe *