* Bestie! *

Thursday, 27 December 2012

Selamat tinggal 2012

Assalamualaikum,Salam Jumaat kawan-kawan..

Dah lama aku tak update blog,tetiba mood rajin nak update blog hari ini.Sekejap je masa dah berlalu pejam celik-pejam celik dah nak masuk tahun 2013,SPM pun aku dah lepas tengah tunggu result je,harap-harap result gempak.Hari ini hari terakhir untuk hari jumaat tahun 2012,harap-harap kawan-kawan dapat menggunakan hari ini sebaik mungkin ye.Untuk adik-adik yang masih bersekolah selamat bersekolah ye belajar rajin-rajin okey dan untuk abang-abang yang sedang bekerja selamat bekerja di ucapkan.Semoga azam baru kawan-kawan untuk 2013 dapat dilaksanakan dan dapat mencapai azam tersebut.Okey dah tiada idea nak tulis,apa-apa pun jaga diri kawan-kawan.Nanti aku update cerita lain pulak :) 

Thursday, 7 June 2012

WeddinG !

Assalamualaikum, hi korang , dah lama giler aku tak update blog kan.
Tahun ni aku busy dengan wedding uncle dan cousin aku, kejap lagi aku uplod picture ye..
Hari tu aku ada chat dengan FIZO OMAR #F120FEVER, dia memang friendly habis, 
Then, dia boleh cakap kat aku * fiena jangan tak tidur ye nanti jadi zombie* haha, comel je ayat dia..
Okaylah, ni je kot aku nak share dengan korang, nanti kalau ada cerita baru aku update lagi ye..

* LikE liKe LiKe *