* Bestie! *

Sunday, 18 September 2011

~ minggu yang sangat buzy tapi best ~ lalala ~

ALhamdulilah,cuti jugak hari jumaat ( 16.9.2011 ) sempena hari 1 MALAYSIA ,
walaupun dah cuti,aku baru nak tulis pasal hari cuti tu..huhu ( apepuntakbOle )
Hari khamis malam jumaat sangat best ada kenduri dekat rumah my untie * simpang jeram *
Sebab aku x tOlOng ape2 tu yg best,,lalalaa...
Hari esOk nye ada kenduri jugak dkt rumah my untie *parit samsu * 
Rami jugak org yg aku kenal dtg,,ayOOO,kantOi,,
Penat tapi best..
saya suka saya sukaa,,,
Hmmm,,esOk da sekOla,sangat sangat sangat malas pulak nak pegi sekOla,
nasib baik krangan yang ckgu sruh buat ,aku da wat,,, ( senang hati ) lalala
Errrkk,,agak da x taw nak tulis ape lagii..
Nie je kOt yg mampu aku tulis.hihihi,,
Idea suda kOsOng baaa,,
Sebelum tu  nie ada picture yang aku nak bagi kOrang tengOk,,
ce tengOk ce tengOk,
ce kOmen ce kOmen,
ce like ce like,,hihih,,


                              KAMI COUSIN,,LALALA 

Sunday, 11 September 2011

| lOve lOve lOve |

 Agak lama kan aku x uptade bLog,HAHAHA,malas nak update sebenarnye, =D
 Hari nie tibe2 rajin pulak nak update blOg,lalalalala,
 Alhamdulilah aku masih sehat sejahtera,
 ayOO, da tak taw nak tulis ape,
 Layan lagu jum,,lalala
           
              <3 TERASA DI SYURGA BY SOFAZ <3

Engkau tersenyum malu,
Bila  ku bertanya,
Adakah  diriku ada di hatimu,
Aku amat terasa,
Lirikan manjamu,
Membuat diriku terus terlena,


Indahnya rasa bila dicintai,
Hidup ini terasa di syurga,
Tak sabar menunggu hari esOk,
Umpama mawar yang sedang mekar.


Oh kasihku,
Cintailah diriku,
Sayangilah hatiku,
Sepenuh jiwamu,







* LikE liKe LiKe *