* Bestie! *

Thursday, 27 December 2012

Selamat tinggal 2012

Assalamualaikum,Salam Jumaat kawan-kawan..

Dah lama aku tak update blog,tetiba mood rajin nak update blog hari ini.Sekejap je masa dah berlalu pejam celik-pejam celik dah nak masuk tahun 2013,SPM pun aku dah lepas tengah tunggu result je,harap-harap result gempak.Hari ini hari terakhir untuk hari jumaat tahun 2012,harap-harap kawan-kawan dapat menggunakan hari ini sebaik mungkin ye.Untuk adik-adik yang masih bersekolah selamat bersekolah ye belajar rajin-rajin okey dan untuk abang-abang yang sedang bekerja selamat bekerja di ucapkan.Semoga azam baru kawan-kawan untuk 2013 dapat dilaksanakan dan dapat mencapai azam tersebut.Okey dah tiada idea nak tulis,apa-apa pun jaga diri kawan-kawan.Nanti aku update cerita lain pulak :) 

Thursday, 7 June 2012

WeddinG !

Assalamualaikum, hi korang , dah lama giler aku tak update blog kan.
Tahun ni aku busy dengan wedding uncle dan cousin aku, kejap lagi aku uplod picture ye..
Hari tu aku ada chat dengan FIZO OMAR #F120FEVER, dia memang friendly habis, 
Then, dia boleh cakap kat aku * fiena jangan tak tidur ye nanti jadi zombie* haha, comel je ayat dia..
Okaylah, ni je kot aku nak share dengan korang, nanti kalau ada cerita baru aku update lagi ye..

Monday, 19 December 2011

! naKal !

Assalamualaikum, hai hai korang (?)

20.12.2011 ( selasa) hari nie aku jadi nakal , Hahaha,
Nak tau kenapa (?)
Hari nie aku kenakan kakak aku yang kedua ( Eyna Izaham) 
Aku pun tak tau kenapa hari nie aku nakal sangat sampai nak kenakan orang, :D
Kejap lagi aku post bende yang aku kenakan akak aku tuhh ye, 
Sabar okehhh :D


Lain kali picture jangan letak sepah-2, kan da kena jadi buruan polis,Ekekekeke,
Eh, okeeehhh larh nie je kot aku nak share kat korang,
Ape-2 pun Selamat Bercuti Sekola yerk :) Bole baaa kalau kau *
Take care guys ,
Assalamualaikum :)

Thursday, 15 December 2011

! mengaLah untuKmu !

Assalamualaikum, selamat malam (!) ,
Dah malam baru aku nak update blog, ish-2,
He he he, ape-2 pun aku nak share sebuah lagu nie, 
Walaupun lagu nie lagu da lama, tapi aku suka dengar lagu nie, 
Nak tau lagu ape (?) Nie haaa lagu * MENGALAH UNTUKMU by THE JESSELTON BAND* 
Nak tau lirik lagu nie (?) mehhh sini aku share lirik lagu nie dekat korang :)


Tak ingin mengerti apa yang terjadi,
Tak pernah ku ingin tuk menyakiti,
Ku cuba berdiri mendongak ke langit,
Melupakan silapmu yang masih di hati,
Jauh di dasar hatiku,
Untuk meninggalkan mu 

c/o : ku masih untuk kekasihku,
       yang mampu untuk memilikiku
       dan masih untuk disampingmu,
       Ku masih untuk mencintakanmu 


Jyeaaahh, ituuuu diaaa lirik lagu * MENGALAH UNTUKMU* 
STEADY THE JESSELTON BAND, 


Zimi Sofazr, Fairuz Sofazr,Zulaikha ,Wan :) 




Thursday, 1 December 2011

cUti sekOla datang lagi !!! jyeahhh

                                                 Assalamualaikum kOrang yang baca blOg aku nie :) 


Agak lama kan aku tak update blog nie, 
Dah macam ape entah blog aku nie, SEPAH , huaaahhaaaaa
Sebelum tuh kOrang sehat tak ? kalau tak sehat pergi klinik yek , 
Walaupun aku banyak masalah tapi aku kena hadapi nye dengan SENYUM :) 
                    JUST SMILE :) :) :) 

Eh,ape korang buat ek time cuti sekOla nie ?
HoLiday ? ada tuisyen ? stay kat rumah ? HAHA , ape-2 pun semOga kOrang happY yekk , 
Aku tak tau kenapa aku sekarang nie da suke dengar lagU ;
                     COCO- MENGINTAI LANGIT
            THE MUFFIN- SALAHKAN AKU ? !
Mungkin lagu nie semua ada kena dengan hidup aku kOt, hurmm
Ape-2 je larhh, malas nak amik tau !!
Okehhh ! aku tengah cari idea tuk tulis ape lagi, grrr,
Idea tak datang larhh pulak, 
Okehhh larh nie je kOt yang dapat aku tulis , Huahuaaahuaa

Baiklah kOrang , selamat bercuti sekOla untuk budak-2 sekOla, 
Dan selamat berkeje untuk akak-2, abang-2 yang berkeje ;Peace ! 
Errkk, da bace blOg aku nie jangan lupe click fOllow dan like yekk  
( acehhh, sempat pulak aku nie ) apepuntakbOle !

Salam iklas dari fiena izaham :) 

Saturday, 8 October 2011

~ buLan eXam ~

Assalamualaikum,agak lama aku tak update kat blOg nie,
Agak buzy kata kan..HAHA ( buzy larh sangat ),
Err,10.10.2011--> 1.11.2011 bulan exam,ayOO !
Bole ke aku menjawap kertas exam ?
InsyaAllah bole,
Dari tadi aku try nak bukak mOvie * Bini-biniku gengster * 
Dekat tenet,Tapi tak bOleh2 nak bukak,, (geram )
Err,sOkey larrhh,kena larhhh sabar,
Itu laarh je kOt yang aku dapat citer kan,
Da tak tau nak tulis ape,
SELAMAT BERHUJUNG MINGGU YEAAH KAWAN2 
WISH ME GUD LUCK ! AMIN ! 



Sunday, 18 September 2011

~ minggu yang sangat buzy tapi best ~ lalala ~

ALhamdulilah,cuti jugak hari jumaat ( 16.9.2011 ) sempena hari 1 MALAYSIA ,
walaupun dah cuti,aku baru nak tulis pasal hari cuti tu..huhu ( apepuntakbOle )
Hari khamis malam jumaat sangat best ada kenduri dekat rumah my untie * simpang jeram *
Sebab aku x tOlOng ape2 tu yg best,,lalalaa...
Hari esOk nye ada kenduri jugak dkt rumah my untie *parit samsu * 
Rami jugak org yg aku kenal dtg,,ayOOO,kantOi,,
Penat tapi best..
saya suka saya sukaa,,,
Hmmm,,esOk da sekOla,sangat sangat sangat malas pulak nak pegi sekOla,
nasib baik krangan yang ckgu sruh buat ,aku da wat,,, ( senang hati ) lalala
Errrkk,,agak da x taw nak tulis ape lagii..
Nie je kOt yg mampu aku tulis.hihihi,,
Idea suda kOsOng baaa,,
Sebelum tu  nie ada picture yang aku nak bagi kOrang tengOk,,
ce tengOk ce tengOk,
ce kOmen ce kOmen,
ce like ce like,,hihih,,


                              KAMI COUSIN,,LALALA 

* LikE liKe LiKe *