* Bestie! *

Monday, 19 December 2011

! naKal !

Assalamualaikum, hai hai korang (?)

20.12.2011 ( selasa) hari nie aku jadi nakal , Hahaha,
Nak tau kenapa (?)
Hari nie aku kenakan kakak aku yang kedua ( Eyna Izaham) 
Aku pun tak tau kenapa hari nie aku nakal sangat sampai nak kenakan orang, :D
Kejap lagi aku post bende yang aku kenakan akak aku tuhh ye, 
Sabar okehhh :D


Lain kali picture jangan letak sepah-2, kan da kena jadi buruan polis,Ekekekeke,
Eh, okeeehhh larh nie je kot aku nak share kat korang,
Ape-2 pun Selamat Bercuti Sekola yerk :) Bole baaa kalau kau *
Take care guys ,
Assalamualaikum :)

Thursday, 15 December 2011

! mengaLah untuKmu !

Assalamualaikum, selamat malam (!) ,
Dah malam baru aku nak update blog, ish-2,
He he he, ape-2 pun aku nak share sebuah lagu nie, 
Walaupun lagu nie lagu da lama, tapi aku suka dengar lagu nie, 
Nak tau lagu ape (?) Nie haaa lagu * MENGALAH UNTUKMU by THE JESSELTON BAND* 
Nak tau lirik lagu nie (?) mehhh sini aku share lirik lagu nie dekat korang :)


Tak ingin mengerti apa yang terjadi,
Tak pernah ku ingin tuk menyakiti,
Ku cuba berdiri mendongak ke langit,
Melupakan silapmu yang masih di hati,
Jauh di dasar hatiku,
Untuk meninggalkan mu 

c/o : ku masih untuk kekasihku,
       yang mampu untuk memilikiku
       dan masih untuk disampingmu,
       Ku masih untuk mencintakanmu 


Jyeaaahh, ituuuu diaaa lirik lagu * MENGALAH UNTUKMU* 
STEADY THE JESSELTON BAND, 


Zimi Sofazr, Fairuz Sofazr,Zulaikha ,Wan :) 




Thursday, 1 December 2011

cUti sekOla datang lagi !!! jyeahhh

                                                 Assalamualaikum kOrang yang baca blOg aku nie :) 


Agak lama kan aku tak update blog nie, 
Dah macam ape entah blog aku nie, SEPAH , huaaahhaaaaa
Sebelum tuh kOrang sehat tak ? kalau tak sehat pergi klinik yek , 
Walaupun aku banyak masalah tapi aku kena hadapi nye dengan SENYUM :) 
                    JUST SMILE :) :) :) 

Eh,ape korang buat ek time cuti sekOla nie ?
HoLiday ? ada tuisyen ? stay kat rumah ? HAHA , ape-2 pun semOga kOrang happY yekk , 
Aku tak tau kenapa aku sekarang nie da suke dengar lagU ;
                     COCO- MENGINTAI LANGIT
            THE MUFFIN- SALAHKAN AKU ? !
Mungkin lagu nie semua ada kena dengan hidup aku kOt, hurmm
Ape-2 je larhh, malas nak amik tau !!
Okehhh ! aku tengah cari idea tuk tulis ape lagi, grrr,
Idea tak datang larhh pulak, 
Okehhh larh nie je kOt yang dapat aku tulis , Huahuaaahuaa

Baiklah kOrang , selamat bercuti sekOla untuk budak-2 sekOla, 
Dan selamat berkeje untuk akak-2, abang-2 yang berkeje ;Peace ! 
Errkk, da bace blOg aku nie jangan lupe click fOllow dan like yekk  
( acehhh, sempat pulak aku nie ) apepuntakbOle !

Salam iklas dari fiena izaham :) 

* LikE liKe LiKe *