* Bestie! *

Thursday, 7 June 2012

WeddinG !

Assalamualaikum, hi korang , dah lama giler aku tak update blog kan.
Tahun ni aku busy dengan wedding uncle dan cousin aku, kejap lagi aku uplod picture ye..
Hari tu aku ada chat dengan FIZO OMAR #F120FEVER, dia memang friendly habis, 
Then, dia boleh cakap kat aku * fiena jangan tak tidur ye nanti jadi zombie* haha, comel je ayat dia..
Okaylah, ni je kot aku nak share dengan korang, nanti kalau ada cerita baru aku update lagi ye..

* LikE liKe LiKe *