* Bestie! *

Friday, 26 August 2011

~ Cinta kedua ~ sabah ~

Semua lagu dalam band nie best ! i like ! lagu memang steady la ! HAHAHA...
lOve yOu la ! hehe :D 
Nie lagu yang ke3 yang aku pOst kat dalam bLog aku nie,lOve2...
Bila la nak datang semenanjung nie..heheh..
Ape2 pun take care guys dan SELAMAT HARI RAYE...
Nak duet raye ea.. :D 
             
                                       CINTA KEDUA- LIRIK

Sekali lagi ku mencuba
Untuk dakapi cinta semula
Tak peduli  semua yang ada
Hapuslah cinta hapus semua

Kerna untuk ku
Itu cintamu
Tak sehebat seperti dulu
Indah mu hanya sedetik saja
Bagai pelangi pudar warnanya

Hancur luluh segala
Yang telah kita bina
Hancur luluh segala
Jiwa menjadi hampa

Biarlah aku padamkan saja
Semua cerita kita berdua 
Biarlah aku relakan semua
Terima sahaja apa yang ada

Biarlah aku ubati luka
Dengan semua cerita cinta
Tak ku inginkan semua ini
Datang dan pergi untuk menguji diri...

Official trailer vc CINTA KEDUA 



                ~ LAYAN ~ LAYAN~ LAYAN~ LAYAN ~LAYAN ~LAYAN ~
           

Friday, 12 August 2011

~ lagu baru ~ hehe ~

Nie ada lagu baru yang aQ sUke,Lagu nie ada kena kat jiwa..haha.. ~ jiwang pulak ~ apepuntakbOle,,
Nie lagu ke 2 dari band SABAH nie..aQ suke dengar lagu dari band nie,memang BEST la ! 
Harap2 lepas nie band nie bOle buat shOw kat kawasan semenanjung ! WE SUPPORT YOU ! HEHE..
LOVE YoU GUYS ! Hihihi...


LIRIK DAN VIDEO LAGU NIE..


JUM LAYAN SAMA2,,, BoLE BAHH KALAU KAU..Hihi..ENJOy !

* LikE liKe LiKe *