* Bestie! *

Sunday, 18 September 2011

~ minggu yang sangat buzy tapi best ~ lalala ~

ALhamdulilah,cuti jugak hari jumaat ( 16.9.2011 ) sempena hari 1 MALAYSIA ,
walaupun dah cuti,aku baru nak tulis pasal hari cuti tu..huhu ( apepuntakbOle )
Hari khamis malam jumaat sangat best ada kenduri dekat rumah my untie * simpang jeram *
Sebab aku x tOlOng ape2 tu yg best,,lalalaa...
Hari esOk nye ada kenduri jugak dkt rumah my untie *parit samsu * 
Rami jugak org yg aku kenal dtg,,ayOOO,kantOi,,
Penat tapi best..
saya suka saya sukaa,,,
Hmmm,,esOk da sekOla,sangat sangat sangat malas pulak nak pegi sekOla,
nasib baik krangan yang ckgu sruh buat ,aku da wat,,, ( senang hati ) lalala
Errrkk,,agak da x taw nak tulis ape lagii..
Nie je kOt yg mampu aku tulis.hihihi,,
Idea suda kOsOng baaa,,
Sebelum tu  nie ada picture yang aku nak bagi kOrang tengOk,,
ce tengOk ce tengOk,
ce kOmen ce kOmen,
ce like ce like,,hihih,,


                              KAMI COUSIN,,LALALA 

No comments:

Post a Comment

* LikE liKe LiKe *