* Bestie! *

Monday, 19 December 2011

! naKal !

Assalamualaikum, hai hai korang (?)

20.12.2011 ( selasa) hari nie aku jadi nakal , Hahaha,
Nak tau kenapa (?)
Hari nie aku kenakan kakak aku yang kedua ( Eyna Izaham) 
Aku pun tak tau kenapa hari nie aku nakal sangat sampai nak kenakan orang, :D
Kejap lagi aku post bende yang aku kenakan akak aku tuhh ye, 
Sabar okehhh :D


Lain kali picture jangan letak sepah-2, kan da kena jadi buruan polis,Ekekekeke,
Eh, okeeehhh larh nie je kot aku nak share kat korang,
Ape-2 pun Selamat Bercuti Sekola yerk :) Bole baaa kalau kau *
Take care guys ,
Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment

* LikE liKe LiKe *