* Bestie! *

Thursday, 15 December 2011

! mengaLah untuKmu !

Assalamualaikum, selamat malam (!) ,
Dah malam baru aku nak update blog, ish-2,
He he he, ape-2 pun aku nak share sebuah lagu nie, 
Walaupun lagu nie lagu da lama, tapi aku suka dengar lagu nie, 
Nak tau lagu ape (?) Nie haaa lagu * MENGALAH UNTUKMU by THE JESSELTON BAND* 
Nak tau lirik lagu nie (?) mehhh sini aku share lirik lagu nie dekat korang :)


Tak ingin mengerti apa yang terjadi,
Tak pernah ku ingin tuk menyakiti,
Ku cuba berdiri mendongak ke langit,
Melupakan silapmu yang masih di hati,
Jauh di dasar hatiku,
Untuk meninggalkan mu 

c/o : ku masih untuk kekasihku,
       yang mampu untuk memilikiku
       dan masih untuk disampingmu,
       Ku masih untuk mencintakanmu 


Jyeaaahh, ituuuu diaaa lirik lagu * MENGALAH UNTUKMU* 
STEADY THE JESSELTON BAND, 


Zimi Sofazr, Fairuz Sofazr,Zulaikha ,Wan :) 




No comments:

Post a Comment

* LikE liKe LiKe *